Ik volg normaal altijd dit recept: https://m.youtube.com/watch?v=cvor_axxbyc ik gebruik dan appelsap ipv wijn en maak de versiering af met geraspte witte chocoladevlokjes. nu heb ik de laagjes lange vingers vervangen door plakjes aardbei en ik heb zoetstof in plaats van poedersuiker gebruikt. en geen chocolade
Sa Rah
S
Sa Rah
Ses blogs
Articles :
57
Depuis :
29/05/2015
Categorie :
Cuisine
Articles à découvrir
Burger: - aardappels 315 gr ongeschild (250 gr geschild) - 30 gr roomboter - zwarte olijven - 15 gr lasagne kruiden - 1 rode paprika (gegrild) - 2 rode ui - 1 tl zout - 10 cherry tomaatjes - 350 gr gehakt - 100 gr geraspte kaas - 2 eiwitten - 150 gr bloem - 1 tl zwarte peper - 1 t uienpoeder - 1 tl knoflookpoeder - 1 tl bruschetta kruiden - halve t
Cocktailgarnalen in een krokant jasje: - paneermeel (ik gebruik de gekruide versie) - viskruiden - scheutje olie giet een scheutje olie/olijfolie in een kom. voeg daarna de viskruiden erbij. daarna doe je de cocktailgarnalen erbij en hussel je ze door de kruiden heen. daarna doe je de garnalen door de paneermeel. zet een pan op het vuur met een laa
Tonijn loempia's -tonijn -uitje -paprika -geraspe wortel -prei -chineze mihoen -loempiadeeg -zout/peper/italiaanse kruiden -voor het dichtplakken van loempia mix je meel met water tot een papje. neem een koekenpan en doe daar zonnebloemolie in, voeg er een fijn gesneden uitje aan toe en bak dit aan. voeg er dan de paprika aan toe samen met de worte
Des briouates croustillantes aux crevettes et fromage fondu, que vous pouvez servir en entrée accompagnées de salade verte ou en amuse bouches. un paquet de feuilles de brick 400 g de crevettes roses cuites un filet d’huile d’olive 1 poivron rouge 3 échalotes du fromage à pâte dure (du comté pour moi) sel, poivre, curcuma du beurre faire
-rol bladerdeeg -roomkaas (goedkoopste is lekkerste) -bieslook -zalmplakken -geklopt ei voor besmeren. heb hiervoor een rol bladerdeeg gebruikt. je kan ook plakjes bladerdeeg aan elkaar zetten. besmeren met roomkaas en plakjes zalm eroverheen leggen. daarna rol je de bladerdeeg op en snij je ze in stukken. leg ze op een ovenschaal. besmeer ze licht
Wat heb je nodig? (16 stuks) 1 courgette 3 wortels 1 ui 1 hete peper 1 citroen peterselie 2 eieren 8 eetlepels paneermeel eetlepel mosterd theelepel zout theelepel peper bereidingswijze: schil de courgette, wortels en het ui en rasp deze fijn in een diepe kom en meng dit even samen. doe de geraspte courgette en de wortels in eens vergiet en pers he
Aardappel tonijn kroketten by xfaatje // juli 8, 2014 // 46 comments wat heb je nodig? (30 stuks) 6 aardappelen 1 groene paprika 1 ui 1 wortel doperwten peterselie 1 ei theelepel zout theelepel paprikapoeder theelepel peper blikje tonijn krokante laag: 2 eieren bloem paneermeel bereidingswijze: schil de aardappelen en snijd ze in in wat blokjes. vu
Klinkt zeer lekker
Filodeeg spinazie/feta -filodeeg -bladspinazie en spinazie a la creme -turkse fetakaas -gesmolten boter/ olie -sesamzaadjes neem pak bladspinazie en pak spinazie a la creme en kook dit zoals op verpakking. laat vervolgens uitlekken in een vergiet. leg de fetakaas klaar in een bord. je kan eventueel alvast beetje brokkelen. smelt in een kommetje hoe